Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης 1kg

Σε απόθεμα Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης 1kg
  • Κωδικός Προϊόντος: Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης 1kg
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης Fertofit® Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης προερχόμενο από φυσικές πρώτες ύλες.

Με ισορροπημένη αναλογία θρεπτικών ουσιών για υγιή ανάπτυξη και πλούσια παραγωγή γευστικών καρπών και εντυπωσιακών ανθέων.

Η φυσική του σύσταση εγγυάται την γρήγορη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από το φυτό, φροντίζει για την ενισχυμένη αντοχή των φυτών, χάρη στην περιεκτικότητά του σε κάλιο που προέρχεται από μελάσσα ζαχαρότευτλου, * με MyccoVital® (μυκόριζα) για ιδιαίτερα δυνατές ρίζες, καλή ανάπτυξη φυλλώματος και αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες (συμβιωτικοί ωφέλιμοι μύκητες).

Με συμβιωτικούς μικροοργανισμούς για την καλύτερη ανάπτυξη του ριζικού συστήματος.

Προάγει τη δημιουργία της χουμοποιήσης εάν υπάρχουν οργανικά υπολλέιματα στην περιοχή που εφαρμόζεται το λίπασμα.

Εφαρμογή Ιδανικό είναι να αναμιγνύουμε το βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης Fertofit® με το έδαφος κατά τη φύτευση (π.χ. με το χώμα όταν φυτεύουμε τομάτες και λαχανικά). Σε ήδη φυτεμένα φυτά διασπείρουμε το λίπασμα (όχι μόνο γύρω απο τον κορμό αλλά και στην επιφάνεια που σκιάζει το φύλλωμα) και σκαλίζουμε ελαφρά το χώμα με τσουγκράνα (σε βάθος 5-10 cm). Μετά τη λίπανση ποτίζουμε τα φυτά με άφθονο νερό. Προσοχή! Λιπαίνουμε τα φυτά μας μόνο όταν είναι καλά ποτισμένα. Συμβουλή Το βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης Fertofit® αναπτύσσει βέλτιστη δράση σε έδαφος με pH 5,5 έως 7 (να αποφεύγονται τα πολύ όξινα εδάφη - ελέγχουμε το έδαφος με μετρητή pH εδάφους). Οι εμπεριέχουσες πρώτες ύλες υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Το MyccoVital® βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από το φυτό και μειώνει τις ανάγκες του φυτού για νερό. Επιπλέον, με την προσθήκη του λιπάσματος, το έδαφος εμπλουτίζεται με οργανικές ουσίες που ευνοούν τη δημιουργία χούμου, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της δομής του εδάφους (το καθιστούν γόνιμο).

  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΜΕ 
ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΤΩΡΙΑ

σε όλη την Ελλάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


210 28 49 190

ΥΨΗΛΗ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ


μεγάλη ποικιλία