Η Εταιρεία μας

Η Γενική Φυτοτεχνική Αθηνών Α.Ε.Β.Ε. Ιδρύθηκε το 1978 και απο εκείνη την εποχή εώς και σήμερα προμηθεύει και στηρίζει την ελληνική αγροτική αγορά.
 

Κύριος άξονας είναι οι σπόροι κηπευτικών και ανθέων που εκτείνονται σε μια ευρεία γκάμα υβριδίων και απλών ποικιλιών. Λιπάσματα και προϊόντα εδαφοβελτίωσης, υψηλής ποιότητας βιολογικα λιπάσματα και σκευάσματα, υποστρώματα και χώμα φύτευσης, βολβοί ανθέων και μοσχεύματα καλλωπιστικών φυτών και βρώσιμων καρπών έρχονται να προστεθούν στον κύριο άξονα της εταιρείας προσδίδοντας ποικιλία και ποιότητα.

Η φιλοσοφία της Γενικής Φυτοτεχνικής παραμένει αναλλοίωτη απο την ίδρυσή της και εσωκλείει την υπευθυνότητα προς τον πελάτη, την σταθερή ποιότητα προϊόντων, την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και την προσιτή οικονομική πολιτική. Η συνεργασία και ο ανοικτός διάλογος μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας και των πελατών της ειναι τα βασικα συστατικά για μια επιτυχή σχεση.
 
Απο το 2000 η Γενικη Φυτοτεχνική Αθηνών προχώρησε στην δημιουργία φυτωρίου για την παραγωγή σποροφύτων. Γνωρίζοντας πολυ καλά οτι το ποιοτικό Σπορόφυτο είναι η βάση για την εγκατάςταση και μετέπειτα θετική εξέλιξη της καλλιέργειας, προμηθεύει τους πελάτες της με Σπορόφυτα άριστης ποιότητας. Έχει την ευελιξία να προσφέρει τα υβρίδια και τις ποικιλίες που της ζητούνται κρατώντας ψηλά τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.
 
Οι ξένοι σποροπαραγωγικοί Οίκοι που περήφανα αντιπροσωπεύει η Γενική Φυτοτεχνική Αθηνών στην χώρα μας είναι οι Vilmorin, Seminis, United Genetics, Takii, DLF, Maraldi Sementi.
 
Οι γεωπόνοι που στελεχώνουν το δυναμικό της εταιρείας βρίσκονται δίπλα στα γεωπονικά καταστήματα και στους αγρότες στο χωράφι και στο θερμοκήπιο καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε προϊόντα και συμβουλές.
 
Ας είμαστε σε επαφή!